Den nu tidligere adresse på Randersvej

Den nu tidligere adresse på Randersvej

SOMMERVEJ 19 8210 ÅRHUS V

SOMMERVEJ 19 8210 ÅRHUS V

Om os

Brdr.Sejr Motorcyklers historie rækker langt tilbage i tid, men er still going strong som motorcykelforhandler i Aarhus.


Faktisk starter historien om firmaet der blev etableret som Åbo Motor, i Gl.Munkegade nr. 4 først i trediverne - og blev i løbet af fyrrene, halvtredserne og tresserne en af de største Mc Forretninger i Århus

Grundlæggerne af Åbo var brødrene Harry og Jørgen Vincent Madsen.

Man var forhandler af mange mærker bla. Triumph - BSA -Harley Davidson - Indian samt af tyske mærker, så som DKW - Jawa - TWN - Victoria - Durkopp - Adler mm.

Værkstedet havde på et tidspunkt ansat 6 mekanikere - tre lærlinge - arbejdsdrenge og selvfølgelig en værkfører, der var virkelig gang i den.

På lageret var der ansat fire + en lagerchef, forretningen havde tre sælgere og på kontoret var fire ansatte. Den store boss var der selvfølgelig også. Harry kontrollerede hver morgen at alle mødte til tiden, og at alt var som det skulle være. Der var ingen "slinger i valsen" dengang, og ikke mange lange samtaler og evalueringer om tingene, det var kæft trit og retning.

Værkstedet dengang reparerede alting og fremstillede værktøj og reservedele samt tilbehør. Magneter - Dynamoer - relæer kunne man den gang få reservedele til, og det var en stor tilfredsstillelse at have repareret motorcyklens el anlæg. Krumtappe - topstykker - ventiler, alt blev omhyggeligt istandsat. Arbejdslønnen dengang var jo ikke så høj, så man kunne bruge uger på, at istandsætte en MC.

Erik og Eigil Sejr som stiftede det nuværende BRDR.SEJR MOTORCYKLER, er begge udlært hos ÅBO Motor først i tresserne, og købte Åbo da man startede Dyssehøj Biler i Brabrand.

Igennem tiderne har Brdr.Sejr haft mange lærlinge, da rette tid og alder var, kom lillebror Niels Sejr til som arbejdsdreng, og senere i lære som mekaniker, og stod udlært i 1978. Nu var Brødrene fuldtallige !

Omkring ti år senere i 1988 blev Benny Haslev udlært, og har været i firmaet siden.  I maj 1998 blev Erik Sejr's datter Tina Sejr ansat, og skulle gå som "føl" hos Eigil Sejr i butikken. Desværre går Eigil Sejr pludselig bort i Juni 1998, og den daglige drift af butikken overgår til Tina Sejr som bliver kastet hovedkuls ud i det,efter kun to måneders ansættelse.

Tina Sejr, Niels Sejr og Benny Haslev indgår herefter som medejere af Brdr.Sejr Motorcykler ApS sammen med Erik Sejr.

I 2011 går Erik Sejr og hans kone Linda Sejr på pension: Linda Sejr som gennem alle årene har været den faste "klippe" på kontoret.

Erik er dog stadig tilknyttet firmaet i form af ejerskabet af bygningerne, som nu pr 1/3-2020 er solgt og skal brydes ned.

Firmaet fortsætter på den nye adresse Sommervej 19, 8210 Århus V.


Brdr.Sejr Motorcykler ApS ser i 2021 sådan ud:


Niels Sejr (Medejer/Direktør) Værksted / Lager / Sælger
Benny Haslev (Medejer) Værksted / Lager / Sælger / Hjemmeside
Tina Sejr : Butik - Beklædning / Udstyr/Administration / Hjemmeside
Lucas Janes : Mekanikersvend

Valdemar Jensen : Mekanikersvend